2019-01-20 63 浏览
佢系一間食日式串燒嘅餐廳 咁我就緊系叫左吾同嘅燒物 最最值得推介就系佢個鵝肝多士 佢個鵝肝又大舊又厚身又juicy 之後我就叫左個燒牛舌 佢個牛舌比起其他嘅地方都厚身 一串有3舊我覺得都吾錯 不過我覺得穴嘅牛舌就最好食 燒物緊系吾少得雞翼啦 不過佢吾系普通嘅雞翼系明太子雞翼 佢裡面真系有好多明太子 燒得尼又會乾哂👍🏼我仲叫左燒雞軟骨 真系一啲都吾會好出面食到個啲咁乾 十分好啊我覺得日本菜就緊系吾少得刺身 不過我就覺得燒物好食好多 咁多款魚生油金身就最好 好新鮮好大舊👍🏼最後我就叫左個和牛炒飯 我就覺得一般啦無乜驚喜 好似普通炒飯 有機會再去我應該會咁個海膽炒飯大家要記得去到吾好比個menu個價錢呃左 佢menu個價錢系每件嘅價錢🤭