2010-07-19 143 浏览
有一位從事飲食業既朋友極力推薦呢間餐廳,話佢9月尾就會結業,於是就同屋企人黎試試啦~我地叫左好多個dish架~ 但係有d唔記得啦介紹幾個印象深刻d架啦~-Toro: 入口即溶, 超鮮呀~ 係香港真係好難食到呢個質數既Toro呀~ 令人懷念日本既Toro呢~ 不過注意啊~ 這個菜係$450 6片架~ 貴係貴, 但值呢-海膽壽司: 完全無平時個d苦味&腥味, 新鮮新鮮!~ 紫菜脆脆的, 絕對比一般壽司店好食-蘇格蘭生蠔: 很creamy呢~ 因為我唔太喜歡海水味重的生蠔, 所以是又新鮮又合我胃口呢-snapper carpaccio in truffle oil & Amaebi: 配上truffle oil, 很得意, 味道夾得出奇, 可以和伴碟的菜放進咀巴一起吃, 很fresh的感覺呀-鵝肝壽司: 這個麻麻地呢...太油了, 油穿過d飯, 全漏到碟上-白燒鰻魚: 平時多是蒲燒的鰻魚, 可能有d人覺得很膩, 但係呢個較乾身, 一點都唔膩, 又唔會遮蓋左鰻魚既鮮味, 幾好幾好-天婦羅: 其實這個沒甚麼特別, 因為好的天婦羅, 有很多更好的選擇經理很好禮貌~廚師亦有出黎打招呼,呢餐飯大家都很
有一位從事飲食業既朋友極力推薦呢間餐廳,
話佢9月尾就會結業,
於是就同屋企人黎試試啦~

我地叫左好多個dish架~ 但係有d唔記得啦
介紹幾個印象深刻d架啦~

經理很好禮貌~廚師亦有出黎打招呼,
呢餐飯大家都很滿意呢, 決定結業前再來~!
haha~ 呢塊就係我話好味既Toro
2010-07-16