2014-10-11 4492 浏览
最喜歡試新嘢, atum 位置方便, 最好就是和朋友們吃完晚餐后去填飽第二個胃  因為近期實在太popular la, 晚上dessert 時間通常都要最少兩星期前book , 提提大家, 一定要book bar 抬先可以點佢哋個 improvisation set 呀! 第一樣我們當然點了最有特色的 IMPROVISATION 😍 他一邊弄我們一邊忍不住偷食 haha , 紅色粒粒是berry yogurt 超好味  Overall 真係好靚好artistic , 味道酸酸甜甜, 好fresh , 不過食落就.. 都係全部野撈埋一齊食je Haha 試過一次就夠 綠茶味的jelly & mousse 比較苦 >< 第二樣試的是steak 最后也試了這個竹炭dessert 這個dessert 很好味, 如果容易D book位的話會再回來吃

師傅話第一次整這個pattern, 想特別D lol

綠茶味的jelly & mousse 比較苦 ><

第二樣試的是steak
Brownie 味道一般

最后也試了這個竹炭dessert
竹炭 icecream + Berry, 好味, 值得一試!

2014-09-15
$170 (宵夜)
師傅話第一次整這個pattern, 想特別D lol