(非会员)
2008-02-16 8 浏览
我日前與女友去左呢間餐廳食牛扒, 食到一肚火及不適, 特此告知給網友小心此黑店.1. ) 懷疑有問題食物-- 我地叫了西冷牛扒及鑊仔牛柳, 肉質皆疑用腌肉粉浸腌, 完全沒有肉味. , 食了約1/3 時發現肉味有怪味, 立即無食; 食完後約一小時, 我地兩個都有肚痛及不適, 所以懷疑佢地的食物有問題. 2. ) 嘔心reuse 冰凍石頭面包俾你食: 食野時, 因為我們的位近kitchen 入口, 3次親眼見到waiter 把客人唔食既冰冷面包放回盛載面包的紅色莤基, 包括我地唔食既兩個面包( 個面包我曾經用手篤完佈滿細菌跟住俾第2個食客), 問你怕未!!!! 3. ) 另外, 呢間餐廳的服務很差, 係咁趕你叫野食, 仲慘過去快餐店/ 茶餐廳, 又趕你埋單價錢超貴.4. ) 價錢不值, 若以食呢d咁既quaility 食物, 跟本唔值, 若唔好彩再要睇埋醫生食完此餐咁差的扒餐後到現在約4.5小時, 我女友仍然有不適, 我仍有些少不適. 感受: 真係貼錢買難受, 請各路朋友小心自行決定去唔去呢間咁差既餐廳.