餐厅: 陶源酒家
资讯:

2017-12-03 451 浏览
服務態度差劣食品一般以飲宴的準則來說, 完全失望。先說服務:換碟, 待應在轉盤上飛碟要杯熱水都要等20分鐘飲宴去到一半已經無哂可樂提供整晚黑面態度較差 (例子: d待應想收左碟魚, 已經有人話想要埋剩低果d, 佢都收起左, 要嗌停佢, 嗌停完就咁擺低左, 無夾埋果少少魚比個客)飲宴尾上果碟飯同伊面, 無分埋落碗, 要我地自己舀, 仲要無"匙跟"舀飯食物:乳豬: 正常發揮, 大家都肚餓竟然有碟 "西蘭花炒西蘭花"條魚有人食到仲有魚鱗鮑魚: 用剪刀剪完都難咬開海皇羹: 蛋花湯+生粉水??????炸子雞: 一般正常干燒伊面: 份量少, 同包公仔面差唔多荷葉飯: 過鹹, 老抽豉油炒飯??
服務態度差劣
食品一般

以飲宴的準則來說, 完全失望。

先說服務:
換碟, 待應在轉盤上飛碟

要杯熱水都要等20分鐘

飲宴去到一半已經無哂可樂提供

整晚黑面

食物:
乳豬: 正常發揮, 大家都肚餓
竟然有碟 "西蘭花炒西蘭花"

條魚有人食到仲有魚鱗

鮑魚: 用剪刀剪完都難咬開

海皇羹: 蛋花湯+生粉水??????

炸子雞: 一般正常
干燒伊面: 份量少, 同包公仔面差唔多

荷葉飯: 過鹹, 老抽豉油炒飯??
2017-12-03