2020-11-27 624 浏览
好多冬天生日嘅朋友仔,年尾到年头都疯狂食蛋糕😋🥰 之前同朋友庆祝生日,拣咗呢间立场鲜明嘅蛋糕店,呢个蛋糕好特别,里面有好多种味道😆 买𠮶时完全唔知😆-🎂 「Oreo蛋糕」(价钱唔讲啦寿星会睇到😂)蛋糕面有两款可以拣,一系讲唔出嘅呢八只大字 #gfhksdgm ,二系香港两只大字,入 @dailybreadsaiwan 可以睇到~-呢个蛋糕虽然叫oreo蛋糕,但其实全个蛋糕得佢侧边有一圈薄薄嘅oreo cream🤣 oreo cream几香嘅,唔会太甜😋 蛋糕体系普通原味蛋糕,加夹层有cream同一层薄薄嘅咖啡味蛋糕,觉得咖啡好香好有画龙点睛嘅效果😳 蛋糕面嘅紫色食用打印糖系黑加仑子味😳 黄色嘅cream系芒果味😳 痴住左下角细牌仔嘅cream有芒果同粉红色嘅士多啤梨味😳 完全系劲估你唔到🤣 一个「oreo蛋糕」竟然有咁多种味🤣-整体黎讲,几只味嘅cream都好轻盈唔会太甜☺️ 只系蛋糕体有少少少少少甜(五个人入面有一个觉得甜咗啲其他都ok) 我觉得中间嘅咖啡夹层好加分,好惊喜,咖啡好香,点缀得好好😚 不过重点,都系面头𠮶句。
🎂 「Oreo蛋糕」(价钱唔讲啦寿星会睇到😂)