2020-12-31 89 浏览
經過佐敦恆豐中心,本身想喺food court 搵食,但經過門口又望到呢間Lockeroom Express, 有我想食嘅龍蝦🦞,價錢相當抵食,仲可以任你配搭意大利麵、天使麵、蝴蝶粉或者意大利飯👍。餐牌上的主食都可以配一杯嘢飲,同埋餐湯,餐湯同水都在自助餐區添加的。#芝士龍蝦天使麵龍蝦半隻超吸晴,肉質新鮮爽甜,彈牙多蟹膏,天使麵汁係黑松露,黑松露味夠濃加埋野菌,麵索晒啲汁,食晒都唔覺得膩😊#白松露忌廉野菌溫泉蛋意大利飯聞到白松露好香,友人話野菌份量夠多,非常抵食。#煎南瓜雜錦海鮮天使麵南瓜🎃份量多,友人說很甜,味道調校得好好。  #小食#鹹蛋雞翼雞翼即叫即炸,鹹蛋味香濃,外皮脆肉汁juicy,非常之惹味。食物味道很不錯,價錢相當貼地,地方寬敞舒適,服務員態度十分之好,真係經過路過都唔好錯過啊🥳。

#芝士龍蝦天使麵

#白松露忌廉野菌溫泉蛋意大利飯
聞到白松露好香,友人話野菌份量夠多,非常抵食。

#煎南瓜雜錦海鮮天使麵
南瓜🎃份量多,友人說很甜,味道調校得好好。

#小食
#鹹蛋雞翼