2018-03-18 409 浏览
上網看到這間食評不錯 於是同老公跟著GPS去找出來 入到去看到有位又無人招呼 於是就直接坐低 叫左第一輪野 等左半個鐘 只來了一串燒牛舌同三文魚腩刺身(一開始仲落錯單比左三文魚刺身不是魚腩) 再等半個鐘 乜都無來 壽司同燒物都無影 樓面得兩個員工 好明顯完全唔夠人手 旁邊幾張台就我坐無耐 d人走曬半個幾鐘都係無清過台兩個伙計其實好明顯好多野做 但又慢慢做既感覺 因為第一輪d野好多無來 但我地中途加過單 第二輪野反而來左 個時已經大概係坐左45分鐘後 本第以為佢地唔夠人手 所以無吹 點知第二輪來時一問 佢地竟然話第一張單jam紙 所以依家再整 只有解釋一句 一句道歉都無 然後再等多20分鐘 終於有壽司出現啦! 真係唔該曬最後壽司食曬 燒物來一樣無來一樣 我地放棄了 cut左佢 埋單兩人690 個人覺得唔算平講番食物 三文魚腩可以 夠厚 有鮮味 甜蝦都唔錯 其他好一般 d夠太大夠太實 牛舌係厚個隻 都可以整體是服務令我無言 建議好肚餓同趕時間既 都唔好諗去食 因為等到太餓 有好多來到食左唔記得影了

整體是服務令我無言 建議好肚餓同趕時間既 都唔好諗去食

因為等到太餓 有好多來到食左唔記得影了