2016-09-23
本來見呢間有咁多唔差嘅評價,我同朋友都以為會有返一定水準,但結果都頗失望。前菜,海帶湯+泡菜+芽菜:正正常常,幾開胃漢拿山芝士蛋溶岩豚肉炒飯(辣):聽同睇吸引,但食落去無咩味,辣味都唔覺香。鍾意清淡嘅朋友可以一試。火山脆皮豆腐:我幾鍾意佢個醬同外皮,酸酸甜甜又夠脆。個人認為呢碟絕對值得encore。柚子忌廉沙冰:可能本身忌廉味道都唔重,所以呢杯味道淡。柚子味幾出,亦食到好多柚子。不過我都係寧願買忌廉飲算,呢個味道未值呢個價。對面個樽,芬達草莓沙冰:我試飲左朋友枝野幾啖,發覺都係有相同問題,就係味道太淡。有芬達酸味唔太出,朋友都認同唔夠味。奉勸特登入大圍想試試呢間嘅朋友,要諗清楚啲。除非你真係好得閒+好想用錢,否則食返自己附近食肆可能會好啲😂只係單睇佢係屋邨食肆的話,佢已經算過關,始終韓國菜係屋邨唔算常見,算特別。但宏觀咁評論,佢唔會係我想再幫襯嘅餐廳。食物水準未夠,服務唔係差,但無其他評論講到咁好笑容同好客。(可能佢地做得耐,當然唔會強求佢地好客氣,只係加印象分)只係貪平同賣相的話,去之前不妨再三思😌。
前菜,海帶湯+泡菜+芽菜:
正正常常,幾開胃
漢拿山芝士蛋溶岩豚肉炒飯(辣):
我幾鍾意佢個醬同外皮,酸酸甜甜又夠脆。
個人認為呢碟絕對值得encore。
對面個樽,芬達草莓沙冰:
只係貪平同賣相的話,去之前不妨再三思😌。