2023-09-16 68 浏览
兩星期前 午飯時間 1點30分左右, 我和朋友二人打算來試一試這間餐廳評語好似幾好咁。 我朋友在地鐵 行緊過嚟五分鐘左右會到,我早啲到排隊輪候了十多分鐘,後嚟有二人枱終於以為有得入,但門口侍應竟然畀後過我輪候嘅兩人入咗去,呢個侍應話要人齊才可以入座。 我當然沒有辦法,後來有兩人離去,我問可唔可以入座我朋友已經行緊嚟嚟幾分鐘就到。呢個侍應依然唔畀我坐,於是我話咁你當我一個人囉, 佢才好勉強咁唔情唔願 畀我入... 這是兩星期之前的 慘痛遭遇 。我上星期再去試呢間另外一款菜式,竟然發現隔離枱 二人可以坐四人枱,而佢地另外兩個朋友可十多分鐘才入座... 但這間餐廳個門口侍應,唔係口口聲聲話人齊才可以入㗎咩???這算是什麼待客態度?味道方面,只是勁普通一般, mccafe嘅咖啡都好飲過呢間野