2012-08-14
好開心去新商埸啦,成個場都好好,唯獨頂樓LEE間野。講真,成篇野真係冇誇張。開頭等半個鐘都算,入面有張八人大枱吉左但唔比人坐因為張枱only for 8人,not a problem,都算。。入到去其實裝修ok,有主題,景開揚雖然樓景。Menu價錢睇左先入黎,所以預左佢貴,但係唔該比D誠意丫。。。落單果位我仲以為好pro,唔洗抄,點知轉頭走番黎問我落啲咩。。同佢repeat 多次,都算。。一共叫咗四個餸。。蒜泥白肉先到,$60 六塊又細又薄。。蒜都唔多粒,莫非佢要我減肥? 毫無誠意。。公平啲,個擔擔面係ok的,但都唔係特別...萬眾期待水煮魚,賣相可以,味就得個辣字,簡單嚟講係除咗辣味無其他味。。啲餸已經上晒。,係咪好奇怪點解得三個餸?原來就係個懶醒waiter落漏單!問兩次都落漏,莫非要諸葛亮三顧草廬?如果係嘅話,呢間餐廳絕對唔應該喺現代出現!再客觀D,個味唔係衰,不過唔值LEE個價囉,有人嫌太辣,不過辣唔係問題可以係特色。其實間嘢都算勁,可以令人食完完全唔覺自己食過嘢,高手!結局係,最後要落糖朝醫肚,比較起上嚟,已算是人間美食。
好開心去新商埸啦,成個場都好好,唯獨頂樓LEE間野。
結局係,最後要落糖朝醫肚,比較起上嚟,已算是人間美食。