2016-08-28
曾經都有諗過去食但實在一開頭太多人了,排個幾鐘我放棄了,今次我地係7點前去只需要等10分鐘就有得坐都好快喎。男人去過2次話第一次黎食要食鬆餅話影相靚當然去試下啦再黎個三文治加飲品,最後結帳$246/2位都價錢可以的。草莓冰淇淋鬆餅 $60…份量大,影相靚,2個大士多啤梨球,只限咁樣…鬆餅硬而密度高所以口感實 蛋味冇,每人食左片都冇食,雪糕味道偏假吾好味,吉士醬冇味又實失望Bbq 豬扒三文治 $60…似厚火腿三文治,菜同蕃茄都多幾清新,肉普通冇特別,反而讚係入面芥末醬和一片小溶芝士,可以增加整個三文治口感冰鮮果茶$58…有茶包裝飾,係什果橙汁,好多什果大大粒仲有2粒冇咩肉的話梅,當健康下飲橙汁都吾錯,最好係份量大而仲有隻細杯比你,入面最特別是有片檸檬加上中間雪了粒冰粒幾特別白朱古力摩卡$46…甜,好甜,味道一般,但鐘意白朱古力人一定愛,因為佢仲有一杯仔白朱古力等你吾夠仲可以加黎飲