2018-05-02
尖沙咀一帶都有幾間貓貓Cafe,旺角就去唔少,今次朋友介紹就決定試下呢間。去到有兩隻貓完全唔怕人咁訓左係到,得閒望下你,得閒又訓下咁。我地四個人叫左兩個主菜,一個廚師發板,一個餐湯,二杯野飲share。呢到有收加10%,大概$250/位左右。由於廚師發板係每位計算,要最低兩位起,我地就叫左兩位份量,試下好冇食。佢仲叫我地寫字,不過無野寫,所以無寫到。由於我地實在太肚餓既關係,一見到廚師發板上菜,我地四個就秒左佢啦。 佢唔係重量係重質,佢每一舊野每一款菜都好好食,配埋佢比既醬汁。絕對黎得呢到必定要試既食物!之後個我愛金莎既野飲就黎左,金莎味道好濃! 就算溶左啲冰之後飲都好好味,高質素! 都係必試!最後兩款主菜上場,就越黎越覺得呢間店係非一般,佢唔單止好食,仲每一款菜都整到好似比你拍特輯咁靚。鍾意影相打卡既人一定要黎呢到。