2024-03-29 318 浏览
被好多Cafe介绍文章所吸引,什么景观开扬,‘’睇晒铜锣湾‘,广角镜欺骗手法层出不穷。其宝比想象或影相细得多,所谓区高临下,都只系睇到对住利舞台。一场嚟到,饮杯latte先走啦,我叫左个Flat white 同埋Muffin Total $66, 一般Cafe,价钱,Flat White香浓,Muffin 得原味,难食,太散。如果比我拣会去楼下间How to llive,去过尖沙咀果开HOW唔错,同埋好似系有services, 唔洗自己拎。NOT 我第一次去,唔知佢有个电子牌,所以比完钱就系度等佢出飞定话我知点做,结个果女职员佢无,就过左几个人,我都唔知佢有我定无,系我见到有人攞先问返佢攞。我唔知系咪有化妆太靓嘅关系,佢个斜视样都系有D畸呢Anyway NOT agsin, enjoy HOW 活在当下。

我唔知系咪有化妆太靓嘅关系
,佢个斜视样都系有D畸呢