2023-02-26
尖沙咀中間道個邊有間以廚師發辦形式嘅日式燒肉🥰近門口位置仲有高身吧枱,可以邊食邊睇廚師烹調燒肉🥰晚餐時段先嗌咗一份✨烤和牛肩他他凱撒沙律🥗半熟嘅和牛燒得好香好軟熟~配搭凱撒沙律酸酸甜甜,清新開胃✨季節刺身盛合 5款刺身,厚薄均勻🥰金目鯛,外皮微微燒焦,香口得嚟味道鮮甜‼️整體刺身都非常新鮮高質👍🏻 ✨特選和牛盛盒由廚師發辦🥰入面有✨和牛西冷、牛肩肉、中腹肉、三筋、和牛牛肋條🥰各個位置都有唔同嘅口感😍而我就特別鍾意✨和牛西冷嘅部位,入口肉質細嫩😍重牛味之餘帶有牛油香氣🥰🥰脂肪比最平均‼️如果鍾意油份重嘅✨中腹肉位置就啱曬佢🤭🤭入口有溶化嘅感覺👍🏻滿滿油香夠肥美😍一邊食仲可以一邊睇下旁邊嘅簡介表,上面展示左唔同牛肉嘅部位👍🏻除咗燒和牛之外,仲有燒✨元貝足足有手掌咁大隻😍由職員協助燒烤,上面簡單配搭清酒牛油,燒起嚟肉質鮮嫩好Juicy✨阿波尾雞頸✨鹿兒島縣產雞心口感焦香爽脆,食前點配少少燒汁更惹味✨和牛煲仔飯用咗砂鍋呈上😍😍打開蓋已經聞到和牛嘅香味,食之前店員會協助將蛋黃撈勻,啖啖都食到和牛粒,非常滿足🥰🥰最後仲有✨柚子乳酪雪糕 🥰酸酸甜甜味道清新又解膩 👍🏻👍🏻
以廚師發辦形式嘅日式燒肉🥰
近門口位置仲有高身吧枱,
可以邊食邊睇廚師烹調燒肉🥰
晚餐時段先嗌咗一份
✨烤和牛肩他他凱撒沙律🥗
半熟嘅和牛燒得好香好軟熟~配搭凱撒沙律酸酸甜甜,清新開胃
✨季節刺身盛合
5款刺身,厚薄均勻🥰
金目鯛,外皮微微燒焦,
香口得嚟味道鮮甜‼️
整體刺身都非常新鮮高質👍🏻
✨特選和牛盛盒
由廚師發辦🥰
入面有✨和牛西冷、牛肩肉、中腹肉、三筋、和牛牛肋條🥰
各個位置都有唔同嘅口感😍
✨元貝
✨阿波尾雞頸✨鹿兒島縣產雞心
口感焦香爽脆,食前點配少少燒汁更惹味
最後仲有✨柚子乳酪雪糕 🥰
酸酸甜甜味道清新又解膩 👍🏻👍🏻