2020-11-10
今日係屋企附近食,撞啱最近開咗依間車仔麵店,可以入嚟試一下。鋪位佔盡地理優勢,食正喺街頭嘅位置,裝修簡約但不失風味。事關我六點就已經嚟食所以比較少人,但係我食完之後人流開始湧現👻。瑞士雞翼($22)整得超級入味,而且雞翼肉質彈牙好好食😋西生菜🥬($22)食咗咁多嘢都要清下腸胃嘅,我鍾意佢依個夠晒清少少鹽都冇落,剩下的只有新鮮的青菜味,fresh!炸豆腐($22)我鍾意佢炸出嚟口感好似臭豆腐,但係佢又冇臭豆腐咁炸同埋臭,好值得推介👍🏻日式吉列蠔($22)隻蠔絕對對得起呢個價錢,大大粒,非常Juicy,又唔會過多麵粉,貨真價實。雞腎牛腩幼麵($33)叫咗麻辣,真係好嘛好辣,雞腎好爽口好好咬口,牛腩亦都整得好淋,個幼麵亦都好彈牙性價比非常高嘅面。扎肉蘿蔔糖心蛋牛柏葉河粉($52)作為蛋蛋控的我,隻糖心蛋絕對合我心水,牛柏葉好爽口,整體感覺好滿意,而且份量亦都唔少絕對對得起呢個價錢🤪
瑞士雞翼($22)
整得超級入味,而且雞翼肉質彈牙好好食😋
西生菜🥬($22)
炸豆腐($22)
日式吉列蠔($22)
,貨真價實。
雞腎牛腩幼麵($33)
扎肉蘿蔔糖心蛋牛柏葉河粉($52)