2009-07-11 6 浏览
終於一嚐lee間成日o向門口見到有一大班人排隊o既點心啦~佢lee度好自助, tick完點心紙之後就俾d staff, 茶唔係同平時茶樓咁樣自己倒茶飲, 係有佢d staff倒俾你, 態度都ok o既!!! 不過選擇當然會少好多啦~~~ 講番食物先: 酥皮叉燒飽, 招牌熱買, 果然名不虛傳~~~ 佢每次都係即order即整, 所以每次都係新鮮熱辣辣o既....!!! 我平時唔鍾意食叉燒飽架, 但lee度令我愛上, 不過只係lee度o既叉燒飽 辣雞煎堆, 幾特別o既點心, 外面好脆好新鮮, 入面又惹味wor, yummy 蝦餃、粉果、菜餃、牛肉、鳳爪、燒賣, 全部都係誠意之作,有水準....lee度我覺得可以稱得上為平民點心鋪, 又平又有水準, 唯一係選擇少d, 唔會咁多花款, 不過一定有你o岩食o既傳統點心下次要試埋d煮飯、腸粉同糯米雞先 ^^
終於一嚐lee間成日o向門口見到有一大班人排隊o既點心啦~

講番食物先:

下次要試埋d煮飯、腸粉同糯米雞先 ^^
招牌包包, 無得頂~~~ ^^
創意之作 ^^
大雜會點心, 好味, 有水準
仲有2款水準點心啊~
2009-07-06
招牌包包, 無得頂~~~ ^^
創意之作 ^^
大雜會點心, 好味, 有水準
仲有2款水準點心啊~