2021-08-05
我第一次寫食評就比左佢地里間店!!!一個字,差🙀👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻所有order 不停漏單,叫左十樣野。永遠得一樣或要客人乾等長時間,嘢食又唔係特別好食又冇台灣味,要乜冇乜,重要不停要客人吹單。D大媽一係話八點個場好full ,一係話做緊拉等下。八點開飯,叫咗三輪嘅食物,十成只嚟嗰三成食物上枱,食到一肚火,之後啲單全部重複晒,都仲未飽。成9:30先來第一張單嘅嘢食,之後仲不停亂比D奇怪嘢食上檯,大部分都係我哋冇點過,濫竽充數!仲有個大媽之後叫我哋再重點,到我哋重新點嘢食嘅時候,要乜冇乜,想食雞翼冇雞翼,想食魚羹冇魚羹,全部想食嘅嘢乜都冇晒,食黎食去得果幾樣嘅嘢,走單走到離晒譜,影真搵笨!!在場的客人應該也有我們相同的感受!因為我見到我前面一台的客人也是不停催促店員上菜,他們的菜很耐也沒有來,佢哋都有啲嬲喎!以上全部係真相!!十分過分!今次係慘痛的經歷,嚴重反對大家光顧這間地獄食店
一個字,差🙀
十分過分!今次係慘痛的經歷,嚴重反對大家光顧這間地獄食店