2020-06-15
極上蟹匠拌魚烏冬 (蟹膏,蟹子,蟹肉 ,海苔粉,和風汁)價錢: $138 +1食後感: 蟹膏好正 好甜 整體似食日本風味的 伴冷麵咁 份量好好好多 食完超級飽 魚麵 好爽口 第一次食 幾過癮 似食緊魚旦 做嘅麵咁極尚魚宴料理 (魚皮菜肉餃子,墨魚春卷,魚肉春卷,魚蛋,蝦) 價錢: $95 +1食後感: 好豐富 多餸 湯頭重魚味 但對重口味嘅我黎講 咁樣不夠滿足 佢地好貼心咁上菜時 比埋辣椒油 辣椒油係佢地自家製 同坊間食到嘅不同 除左有香同辣之外 仲有魚香 辣得黎 又帶鮮 好特別魚皮菜肉餃子 呢隻餃第一次食 魚皮 但包嘅係菜肉 口感好特別戒指魚皮雲吞價錢: $50食後感: 見到呢個係人氣之選 所以試下 個汁好creamy 魚皮雲吞 西式食法 好有創意 店員教我地 + $10叫碟炸魚皮 點呢個汁食 話好正又真係wo 炸魚皮點完個汁 味道昇華左 魚皮感覺仲 高級左tim 推薦大家都咁食吖👍🏻👍🏻避風塘雞翼沙律價錢: $42食後感: 雞翼隻隻飽滿 大隻 外皮香脆 內裏keep 到juicy
極上蟹匠拌魚烏冬 (蟹膏,蟹子,蟹肉 ,海苔粉,和風汁)
價錢: $138 +1
價錢: $95 +1