上次帮衬呢间店都系用外卖自取,大约等左10分钟左右,apps虽然无显示可以取餐,但都照问下店员我果个订单系咪攞得,其他店铺既店员呢个时候都会答我重整紧定系已经整好,但系呢间店既店员咩都无讲,转头包装好我个包就咁俾我,连多谢帮衬都无讲声,令我以为系咪佢地觉得我催紧佢地,所以先咁无礼貌。但系攞到手,个包微热,应该整好左一阵,但系我等紧既时候店员无嗌外卖单攞得,要我等左一阵,主动问佢地先有。虽然态度唔好,但系上次食既流量菠萝鸡堡好味,加上盈晖台实在无咩好野食,于是今日第二次帮衬。落单后显示预计15分钟可取单,我提早10分钟左右到店内等,一入到舖头都见唔到店员踪影,等左一阵先见到得1个店员由厨房出去收银位听电话,好快又入厨房整野。见佢得一个人整野,都唔想催佢,期间店员望到我入店都无问我系要落单定系攞外卖,我咪等到apps显示可以取餐,先问店员系咪攞得,费事以为我又催紧佢地。点知店员又系一句多谢帮衬都无讲,重话返我转头,叫我下次早到,要出声。但系你地店员一来好少走出厨房,二来你地店员唔嗌攞得外卖,我真系唔知你地几时整好左。真系觉得俾钱买难受!!重要我个包原来整好左好耐,拎返屋企(路程3分钟),已

真系觉得俾钱买难受!!
重要我个包原来整好左好耐,拎返屋企(路程3分钟),已经冻晒,同埋觉得好普通,今次食澳式风情热狗,芝士溶唔晒,又焦黑,食到㶶味,食材份量亦无上次咁多,3小块罐头菠萝是冻的,2小片烟肉差d见唔到,酱汁又少,只食到千岛酱,真心觉得味道好normal。

难怪呢间舖头无咩人帮衬,咁既服务态度同味道,我唔会再帮衬啰。
流量菠萝鸡堡
澳式风情热狗
2023-01-30
等候时间
16 分钟 (外卖自取)
流量菠萝鸡堡