2022-07-05
舖頭細,枱又細,位置少,客人又少。店員話四人枱要留反比三四人用,唔緊要, 但你唔好轉頭又俾兩個人坐四人枱啊,仲要明明仲有二人枱,咁樣係咩意思呀?仲要唔止一台客係咁樣,人哋兩手揈揈又可以坐二人枱。我哋攞住咁多嘢,店員完全唔識得體諒客人,舖頭又無籃比客人擺嘢,店員又唔識得俾張凳客人擺野,我哋主動問可唔可以擺一擺嘢,店員仲要喺度串77:「俾你用住先。」,梗係用住先啦,唔通我攞張凳返屋企咩。除左店員嘅態度差過其他分店外,啲食物質素都係差過其他分店,香酥炸雞腿係攤涼左既?熱都唔熱下喎,我唔係你地臨收工先黎食嘢喎,明明係同一集團,點解食物嘅質素可以咁參差,有分店嘅雞腿係即叫即炸,保持新鮮,點解炸嘢可以係涼既?你哋新鋪就係咁樣對待客人?真係建議呢間分店嘅店員要培訓一下,點解態度可以差到咁,我本身以為淨係我覺得店員態度差,但喺度睇返啲留言,原來啲店員真係差到咁,唔係要你賣笑,但入得黎比錢嘅都係客人,態度差到咁點夠膽下次再嚟啊,簡直就係幫公司倒米
冷盤炸雞腿
二人勿嗌小食