2006-12-03 6 浏览
放左工,想食炸野,就去左OOO試下佢D薯條同多汁burger。叫左個BC BURGER COMBO,轉朱古力奶昔加廿蚊,再加個炸雞柳,咁就要$108。食一個快餐都過百,有少少過分。講返D野食先,個BC BURGER好多汁,打開個包都好多汁,食到後段D汁漏晒,食得好狼狽。D料好多好迫,條煙肉係企埋一邊,但厚度已令小女子不能一口把肉和包一拼咬下去。煙肉唔夠香,無煙熏咸味。塊漢堡扒好嫩滑有肉汁,好鬆化。都幾多菜,算營養均衡啦。朱古力奶昔太重奶味,無朱古力味,唔香但算滑,無咩特別。畀我會要M記$5杯抵D,$32太貴啦。炸雞柳D吉列好正好脆,我覺得整魚手指仲正。D雞無味唔滑,好一般美國貨色,一味靠點醬食,D食材無晒原有味道。個薯條好淋,唔香薯仔味,比之前一晚食的M記更差。一心諗住佢有D薯皮應該香D,都係K仔的薯格正D。話佢貴唔止係因為佢要我$79一個餐,加埋$29雞柳,而係只有塊漢堡扒係正,你話係咪失望先。