🇭🇰Neko Puff·我哋去攞呢個蛋糕發生左超多小插曲🤣🤣因為佢呢度既蛋糕係真係即叫即焗既 所以你訂既時候真係要認真啲思考個pick up time 因為佢係真係差唔多時間先焗好😈🤤同埋我攞個蛋糕既時候突然黃雨lol 我係自己一個超狼狽咁攞住個蛋糕去餐廳 所以最後有啲cream冧左落黎 佢本身唔係咁架 大家可以睇翻第二張相🫢好彩最後仲係好好味😋·Creme Brulee Napoleon Cake $328佢呢個新鮮焗好嘅時候真係超級香 而且佢個酥皮真係整得好靚 超多層 勁酥😍😍就算我地食完晚餐先食都仲係脆既 之後佢個cream我地都好鍾意 佢係輕盈啲個種黎既 唔會太漏或者太甜😎而且佢係真係每層都有焦糖燉蛋 佢中間部份唔係一粒粒既cream下面黃色個個就係個燉蛋 佢個燉蛋好香蛋味 而且好滑 成個combo食落幾有驚喜🍮😋·#rbyeat#rby蛋糕 #rby甜品飲品#rby銅鑼灣 #rby屯門·📍銅鑼灣百德新街57號海華大廈地下B號舖📍屯門屯順街1號屯門市廣場1期1樓Kiosk 7號舖
🇭🇰Neko Puff

#rbyeat