2021-06-28 746 浏览
今次食嘅依間餐廳係朋友🧑🏻強烈推介話好好食,一定要去試吓!佢咁講到,當然要即刻約friend去食😆!我哋今次係晚巿去食,餐廳位置都幾多,不過即使係平日都幾full🤔。店員都係要用英文交流,都好nice👍🏻。-🍴招牌泰式蟹肉炒飯🦀🍚($158) - 上網見到有唔少人推介依個蟹肉炒飯,嚟到當然要試吓!好好食🤩!首先好足料,見到有唔少大大舊嘅蟹肉😋,仲要食落係鮮甜!另外,會有兩舊生青瓜同一片青檸放係隔離,仲有一小碟辣汁,試咗一啖,真係好辣🌶,好似要噴火🔥咁,不過辣得幾過癮!-🍴泰式虎蝦炒金邊粉🦐($138) - 炒金邊粉都有唔少人推介!超有鑊氣👍🏻!有4隻已經剝咗殼嘅虎蝦,放便食客,好貼心💛!係金邊粉隔離有啲青木瓜、花生、青檸、九層塔,提供比客人食用。-🍴芒果糯米飯🥭($88) - 食完主食,到甜品時間,叫咗泰國好出名嘅芒果糯米飯🤤!有塊香蕉葉係底,糯米飯配住椰奶好香,加上甜甜哋嘅芒果好正😚!
2021-06-28