2019-08-24
今日同朋友黎旺角行街諗緊食咩好 朋友話想食串燒 上網就係到搵有咩串燒店 最後決定黎呢間爆汗串串食串燒放題 食到開心為止haha我地都算早黎 放題128 串燒選擇都唔少 但就冇蝦呀肥牛個類 都可以接受嘅 一開始點左10款野食 每款上左2-4串咁 一上黎一大盤都幾jeng咁! 食落個辣度可接受 幾香!!五花肉幾好食 好大塊 介意肥嘅話好易都咬得開 娃娃菜索晒啲辣味都幾好食 牛肉唔係薄切 係類似滑牛嘅size 因為呢啲串燒主要都係睇個湯 獨立黎講啲野食冇話邊樣好突出 都係睇個人喜好叫左碗牛肉麵 個麵彈性好夠 其實都幾好食 但食唔到咁多碗 就冇試其他 正係叫左一碗豬骨湯底嘅牛肉麵 大家記得試下佢個面記得要叫冰粉 解辣王者呀xddd野飲方面 有飲到烏梅汁同埋竹蔗茅根 有興趣嘅人仲可以送啤酒 haha 128放題黎講 算係咁 大胃王可以黎食盡佢
記得要叫冰粉 解辣王者呀xddd