(非会员)
2005-11-05 33 浏览
因為向酒店住既關係,可以早出門一個鐘9點入黎食早餐.本來book左enchanted garden,點知昆我原來chip n dale向呢度出現,所以先轉過黎食.全場只有3張檯有人..我地已經佔左2張.早餐buffet都ok多野食,味道都幾好,每人有碗鮑魚粥同一份奄烈.buffet就有生果,穀類,點心,冷盤,甜品,果汁tea & coffee任飲等.有花木蘭,木須龍同chip n dale出黎影相,覺得少d character lor. $170一個人抵唔抵就見人見智!服務態度都ok,不過當中有人生日,拎埋蛋糕都唔識點candle,有d唔醒目.不過可以叫其中一隻character出黎慶祝,叫左chip n dale,佢地好識做加番唔少分!怕人多,所以順便book埋呢度食lunch.中午就唔多野”簡”,叫左2碟腸粉,2個清菜,1個豆腐,燒味拚盤同蛋白炒飯,味道都ok.總體上都幾好,不過埋單速度超慢!!

總體上都幾好,不過埋單速度超慢!!