2014-07-26
好耐冇去西九,改變大好多,連出名既明將都冇埋!見到有間日韓放題幾新奇,有埋韓燒,價錢又0K~~於是就試下。我同BF 8:45入場,因為8:45入場會由$168-->$148(要加一,任食2小時唔使等位,入到去系完全自助式,好方便,唔使落單 唔使等上菜 待應安排我地系比較靜既卡位 但系隔離D座位側邊系迴轉壽司位,會仲好,但系冇曬位。個場冇油煙,呢樣野做得幾好,最怕食完韓燒成頭油煙味。佢地個燒爐系放紙既,唔使倒油,所以唔會太油膩,如果張紙有好多焦又可以叫待應換。有好多壽司同刺身拎,但壽司款少左D,同埋出得唔夠多,味道就一般啦,唔會太差,感覺似爭鮮的級數。另外仲有鐵板燒同日式火鍋拎^^真系太多選擇了..鐵板燒仲會燒鮑魚 每台一碟,而味道就冇咩味而BF就去左拎D燒肉:牛肉,豬肉,雞肉,青口,魷魚,腸仔,等等其它野食仲有菜,冬姑,茄子+熟食+糖水+雪糕+飲料拎。最好食系牛,推介一口牛(好細件既牛肉塊),同埋雞排肉都好食。最後已經飽到食唔落雪糕.食埋D涼粉就埋單。我覺得不足之處既就系野飲太甜(蜜桃綠茶/芒果沙冰),想飲茶就柚子綠茶,唔會咁甜!另外仲有豆漿,5花茶,可樂..不過冇試到。第2
唔使等位,入到去系完全自助式,好方便,唔使落單 唔使等上菜
個場冇油煙,呢樣野做得幾好,最怕食完韓燒成頭油煙味。
有好多壽司同刺身拎,但壽司款少左D,同埋出得唔夠多,
味道就一般啦,唔會太差,感覺似爭鮮的級數。
另外仲有鐵板燒同日式火鍋拎^^真系太多選擇了..
鐵板燒仲會燒鮑魚 每台一碟,而味道就冇咩味
其它野食仲有菜,冬姑,茄子+熟食+糖水+雪糕+飲料拎。
最後已經飽到食唔落雪糕.食埋D涼粉就埋單。
另外仲有豆漿,5花茶,可樂..不過冇試到。
第2就係待應好少咁,要等佢地行過先叫佢地收收台既野同埋換張爐既紙。
總言之覺得超抵食...