2017-08-23
約咗附近返工嘅朋友仔食午餐。餐廳環境尚算舒服。特別鍾意去望街嘅座位。有啲遠離繁囂嘅感覺。午餐有四款可以選擇。我哋揀咗芝士批同南瓜意大利飯。午餐可以揀餐湯或者沙律。我哋每人揀左一款分享。粟米湯好濃郁,好好味值得一試。今餐沙律我就覺得一般,芒果汁dressing 好淡,可以話係冇咩味。啲菜都好新鮮,但就好似食新鮮菜囉。芝士批$98,我覺得呢個係最差嘅。冇咗素食嘅清新感覺,仲有啲油膩南瓜意大利飯$118 ,呢個係最好食嘅。一邊有好多同埋蒜頭,食落去有好多口感。佢仲會咗啲炸素魷魚,好真實又好好味。餐飲叫咗熱檸茶同mocha.,個檸茶真係非常非常普通,冇乜茶味。建議大家都係加錢換其他野飲。如果想食素食嘅人士,可以值得推介。但如果肉食嘅朋友,附近應該有更多