今日返咗學校溫書 放學之後突然好想食壽司就上OpenRice 求其搵咗間🍣 最後決定食「幸鮨屋」,入面仲有黃口罩賣,呢間果然係一間黃店! 可能因為6點就到 仲早 所以都冇咩人 唔洗等👍🏻 我叫咗一份$108自選壽司拼盤套餐 加兩件海膽壽司 壽司都幾新鮮 一百幾蚊食到咁有質素嘅壽司真係冇得彈 性價比極高!好鍾意佢嘅自選拼盤 最啱我呢啲揀飲擇食嘅人😂 套餐入面有6件壽司之外 我仲揀咗一個蟹膏肉蟹丼丼飯 加一杯提子味梳打壽司上面嘅魚生好綿 完全唔猩 另外火炙壽司亦都做得好好 好入味 而係蟹膏飯嘅味道更為濃郁 配壽司飯真係一流 好開胃 份量亦都算多 絕對係物超所值而我朋友因為唔想食壽司就叫做石燒牛 雖然比我想像中細 但勝在味道唔差 一上菜就聽到「咋咋⋯」聲 我偷偷地試左一舊 都唔錯 有肉汁juicy juicy的 完全唔韌 好易就咬開估唔到壽司舖有石燒牛之外 品質又高 性價比來講絕對值得再食多次

可能因為6點就到 仲早 所以都冇咩人 唔洗等👍🏻