2017-08-16
星期日又係一家人出動食好野ge好日子😁😁😁今次揀左銅鑼灣呢間101手工涮涮鍋,食左餐好幸福好豐富ge火鍋👏🏻👏🏻👏🏻望住呢個湯底已經覺得好正! 非常真才實料而且好鮮甜,冬瓜配以蜆同新鮮蔬菜,真係夏天食火鍋都唔怕上火😁😁😁值得一讚ge係蜆ge份量好足,唔係小貓三四隻咁😂係抵讚ge湯底👍🏻嘩!今餐好豐富,真係望住都覺得開心😍😍😍尤其當你成個星期都無啖好食ge時候,望住美食當前,就更加感動🤗🤗🤗豬肉同牛肉基本上都係食火鍋必備,但要食到好味ge肉就唔係gum易😅呢到d豬肉同牛肉水準高,豬肉嫩滑,牛肉鮮味十足👍🏻👍🏻👍🏻每次食火鍋都一定嗌響鈴!今次都唔例外,呢到d響鈴好大份,而且新鮮即炸,非常可口😋😋😋特選手工火鍋拼盤款款有特色,墨丸同蝦丸入面仲釀有芝士!島結糖係墨魚滑,創意無限👍🏻👍🏻👍🏻海鮮拼盤款款鮮甜😍尤其係個蠔,非常大隻肥美😋😋😋除左上面咁多美食之外,仲有好多配料係無限追加,例如足八吋鱈場蟹!無限追加ge食材都唔馬虎,好味又食得好飽😁😁😁平時食火鍋最多任飲汽水,呢到俾你任飲花茶,cocktail,沙冰,珍珠奶茶等等,真係淨飲都覺得幸福😊😊😊餐廳最後仲送每人一個香芋味或奶茶味ge木糠布丁,
海鮮拼盤款款鮮甜😍尤其係個蠔,非常大隻肥美😋😋😋
餐廳最後仲送每人一個香芋味或奶茶味ge木糠布丁,飯後一點甜,誠意十足👍🏻👍🏻👍🏻