2018-04-14
因為要到旺角攞眼鏡,所以就同女朋友出左旺角,原本諗住隨便食間茶記,但我放題癮突起,就迫左女朋友陪我食放題!行過兆萬樓下,一堆宣傳單張隊過來,實在誇張,不過都好,等我可以慢慢睇!距離21:00優惠時段尚有30分鐘就行埋一面上OpenRice 分析下邊間最好食,最後發現呢間評語超多,就決定試下!上到去餐廳,大約20:50分左右,見到門口迫滿晒人,以為會等好耐,估唔到10分鐘就俾我地入去!由於我地walk in所以被安排到較迫的位置,基本上所叫的食物都不能放到枱面,但店員十分細心,眼見我們不夠位置就主動幫我們調去剛剛有人埋單的大枱。眼見大部分店員都是年青人,他們都充滿活力,而且各人的態度都十分之好,有禮貌,又會主動問你是否有事要幫忙,今時今日咁概服務態度好難搵,真係要讚一下呢班年青人。至於食物方面,質素就一般般,不會是最好,也不會差!絕對過得去,尤其是熟食及🍣🍣🍣,味道真的不錯!但刺生方面我本人就覺得較為遜色,不過他們蝦的刺生就有4款選擇,鐘意食蝦的可試試最後甜品竟然無晒movenpick, 他們說很久都沒有返貨,我們只好食韓國雪條,味道都不錯!*希望他們保持良好服務態度,我相信我會再去的
析下邊間最好食,最後發現呢間評語超多,就決定試下!
*希望他們保持良好服務態度,我相信我會再去的