2009-02-13 9 浏览
呢間位於中環重點商業區之茶餐廳, 除了環境清潔, 服務好, 食物好味之外. 最重要是價錢. 一個茶餐由$28 - $34. 午餐有飯或意粉都係$34。 不過午餐就不及茶餐. 唔信可以試吓。 學”麥嘜”話0, 早餐咪即係茶餐, 茶餐咪即係早餐, 來來去去都係果D火腿煎雙蛋, 通粉, 多士 + 奶茶、咖啡呀錦law。 看看menu果然係 - 上排係早餐, 下排是茶餐, 配搭基本上一樣, 只不過早餐就$22蚊、茶餐就$28 - $34蚊。雖然選擇不多, 但勝在夠 專”D厚多士外面趣, 裹面軟, 而且每次都係熱嘅tim, 我已幫親過4、5次, 每次都keep到水準。 而且每落完order, D嘢食就會在5分鐘內全部送上。 試問 人在中環, 能做到 平、靚、正, 確實難得. 必試