2021-08-28 75 浏览
今日放半晝,約咗朋友仔打邊爐聚會,見到哩間係旺角市中心嘅火鍋放題有M5和牛同埋新鮮龍蝦湯底,仲有任食刺身,就第一時間衝左入去。🍻🍻🥩澳洲M5和牛嘅任食套餐($368@)✨買一送一✨我哋點左主打澳洲M5和牛嘅任食套餐,食落新鮮好有牛味除此之外,仲有日本和牛(A4) 同埋美國進口牛肉可以選擇,豬肉方面就有黑豚肉同埋豚腩片,食落都唔錯。🥩🥩🥩🦞湯底我哋揀咗龍蝦湯底,真係有大大隻龍蝦係個湯底入面,不過個湯就有少少淡,我哋自己加咗粟米同埋肉,個湯即刻鮮甜晒。🦞出面有雪櫃同埋自助吧有各種各樣不同嘅蔬菜、丸、雞肉、麵食同埋甜品,不過可惜蔬菜嘅選擇比較少,除此之外,仲可以掃QR code點餐,有各式各樣嘅炸物、燒物同埋最緊要嘅刺身,算係有非常之多嘅選擇。🍤🍧🦪🍲🥟🥗呢度嘅刺身選擇都幾多有希靈魚、三文魚、赤背、北寄貝、甜蝦、牡丹蝦等等,總之無論你鍾意食魚、貝類、定係蝦類嘅刺身,都會有好幾種唔同選擇。🐟🐙🦑🦐🦞🦀甜品方面唔算係特別出色,但勝在雪糕口味算多,有四種唔同口味嘅雀巢雪糕杯,除咗大路嘅朱古力味同雲呢拿味之外,連喺放題之中比較少見嘅紅豆同香芋口味嘢度都有,仲有其他雪條可以選擇,總有一款啱自己。😋😋值

🥩澳洲M5和牛嘅任食套餐($368@)✨買一送一✨
我哋點左主打澳洲M5和牛嘅任食套餐,食落新鮮好有牛味

值得一提嘅係呢度提供嘅生雞蛋、清酒、啤酒都係唔使加錢嘅,任食火鍋來講算係非常之少有,打邊爐鍾意加生雞蛋同埋飲酒嘅朋友絕對值得一試。😋🍻🍻

M5和牛海鮮盛宴星期一至四全日買一送一,而星期五六日晚市優惠二人同行一人半價!有澳洲M5和牛,新鮮龍蝦湯底,仲有任食刺身,算抵啦!👍🏻👍🏻👍🏻