2022-04-15
朋友介紹過所以特登去試,但係點知行錯咗地鐵出口就兜咗勁遠路先去得到,後尾走嗰陣先發現原來行上邊嗰層幾分鐘就去得到😂😂!所以行岩出口其實都好方便!餐廳入邊都有好多韓國嘅裝飾,有唔少嘅poster,成個感覺就會韓國feel啦!店員都好有禮貌,等野食期間都有唔少人過嚟買嘢食,所以餐廳質素一定係唔錯🤣!☀️田園沙律 $15因為想食得飲食均衡一啲所以就叫咗個田園沙律🤭,唔好睇佢細細碗其實都有好多菜喺入邊,感覺就算係出邊食都可以食得健康一啲🤣!🌙芝士香草薯條 $25薯條份量都幾多,芝士仲會係可以拉斯嘅程度真係好正😆😆!覺得上面加埋一啲嘅香草係顏色上面更加豐富😻!🌟牛肉雜菜紫菜飯卷 $46食韓國嘢覺得一定要有韓國紫菜飯卷,覺得都係韓國嘢嘅靈魂之一🤤! 一舊嘅飯卷都好大嚿,入邊真係真材實料😂,有勁多餸喺入邊!味道都有韓國嘅感覺,下次去食嘅話都想食多次!☀️水梨牛展水冷麵 $62真係超級推薦呢一個嘅水冷麵😻😻😻,覺得味道啱啱好鹹淡適中。成個擺盤亦都好靚,真係同張圖係一樣嘅㗎!係依家20幾度又有啲熱嘅時候食一碗水冷麵真係會有啲消暑嘅感覺😉。覺得味道同之前喺韓國食嘅真係差唔多!牛展厚薄程度啱啱好,咬落都幾軟稔,
☀️田園沙律 $15
🌙芝士香草薯條 $25
🌟牛肉雜菜紫菜飯卷 $46
☀️水梨牛展水冷麵 $62
真係超級推薦呢一個嘅水冷麵😻😻😻,覺得味道啱啱好鹹淡適中。成個擺盤亦都好靚,真係同張圖係一樣嘅㗎!係依家20幾度又有啲熱嘅時候食一碗水冷麵真係會有啲消暑嘅感覺😉。覺得味道同之前喺韓國食嘅真係差唔多!牛展厚薄程度啱啱好,咬落都幾軟稔,真係幾中意🤤😻😻~