2009-12-01
都係朋友介紹 話呢間抵食 一向酷愛意大利菜的我食過好感動因為真係好平,又有大師級水準 最感動係 $2X的價錢可以食到咁好食的意菜,好過EUROGOGO佢個飯係用雅煲放入爐焗,5似得EUROGOGO用個錫紙 "DULL"焗佢係即叫即整,上菜都算快 肉醬多利亞焗飯佢好多飯用左白汁+CHEESE,MIX起來CHEESE味不會太濃,又有白汁的香味難得係肉醬5會太咸,5似一般快餐店個D超濃GE肉醬味,相比起來,佢GE肉醬味反而5明顯主要食佢個白汁CHEESE, 超多白汁,對於酷愛CHEESE的我食起黎好開心 雞飯:佢D 雞好林、滑,同皮易分離,上面+左粒粒蒜蓉好香牛肉PIZZA用料豐富,但可能食慣左PIZZA HUT的味道,所以覺得佢淡左D不過$28 大大個十分抵!兩個人都會飽總括:味道適中,不會濃飯&意粉 :份量多,一個女仔夠食;而且口味創新PIZZA:選擇不多(5夠10款),而且無咩特別,但勝在夠平 去過兩次,平日晚上全間鋪 3成滿一到WEEKEND晚竟然要排隊,我星期6去排左約20MINS 茶、水免費任斟
一向酷愛意大利菜的我食過好感動
因為真係好平,又有大師級水準
佢係即叫即整,上菜都算快
肉醬多利亞焗飯
雞飯:
佢D 雞好林、滑,同皮易分離,上面+左粒粒蒜蓉好香
牛肉PIZZA
不過$28 大大個十分抵!兩個人都會飽
總括:
味道適中,不會濃
飯&意粉 :份量多,一個女仔夠食;而且口味創新
去過兩次,
平日晚上全間鋪 3成滿