2015-06-02 4012 浏览
野食味道都ok好味,特别系手卷即叫即造,我叫了蟹棒手卷,啲紫菜上碟时仲好脆,蟹棒刚刚炸完配合蛋黄酱和超脆紫菜在外面一齐食,外脆内暖咬落去好有口感,蛋黄酱甜甜地和刚炸过的蟹棒配合食起来感觉完全唔油腻,我觉得几好味,还有另我觉得好食的美食仲有金菇牛肉卷,肉卷啲酱汁甜甜地带小小咸和肥牛一齐食好野味,肥牛唔算太肥,师傅切得啲肥牛够薄好易入口,其实猪肉串烧都系用同一酱汁,猪肉烧完都仲好林和这特别的酱汁一齐食好好味,其实其它串烧都好好味,好有在居酒屋食串烧的感觉,但可惜我挂住食冇影相。其它方面食物落单后都好快送到,放题最好系连beer都任叫任饮,最后仲有雪榚食大满足,埋单每人百零蚊落楼感觉好底,食到好满足!值得比高啲分数👍🏻👍🏻👍🏻😋😋😎,
蟹棒手卷
金菇牛肉卷