2019-05-16
中環食嘢成日都好多人排隊,一係就舖頭好逼 唔好坐,所以我成日都買外賣返公司食 ,一路食飯一路煲youtube :正!今日無意中行咗去 一條街入面,發現有好多外賣店,其中一間叫頹飯,見佢寫住即叫即煮,就好想試下,佢到底頹唔頹 我試咗佢嘅一口豬,等咗大概十分鐘到就有啦。 即叫即整嚟講都幾快,首先講下佢外賣嘅包裝。 佢包裝得好認真,好似日本嘅便當感, 有肉有番茄有飯。而佢啲汁係另外用盒裝住嘅。 45蚊嘅外賣嚟講包裝質素非常好。講返個主菜先。 佢一盒有好多豬扒, 如果多啲飯嘅話兩個女仔分嚟食都得。 佢個豬扒煎得啱啱好,而且肉質好淋,唔會鞋颯颯。 我最鍾意係佢仲會加少少蔬菜喺側邊,咁就唔怕淨係食肉。而且佢啲汁仲分開上,啱曬啲追求健康嘅人! 我覺得買外賣食頹飯 一啲都唔頹值得再返轉頭食多次。
我覺得買外賣食頹飯 一啲都唔頹值得再返轉頭食多次。