繼疫情嚴重嗰排 喺銅鑼灣嗰間雲壽司食過海鮮刺身丼之後念念不忘 今次終於可以堂食試吓佢哋嘅平價OMAKASE🥰▪️8/10▫️<< 特上刺身拼盤 >> $360 激讚海膽同拖羅🔥 海膽份量一板左右 勁鮮甜 海水味出 冇異味 綿滑易溶😋 吞拿魚腩兩大塊 呈淡粉色 魚脂超肥美 入口即溶‼️ 一擺入口已經爆發濃郁魚脂香~ 赤貝鮮甜爽脆 牡丹蝦厚身 膠質重好鮮甜🦐 厚切深海池魚 入口甘香細膩🥰▪️8/10▫️<< 壽司拼盤 >> $188 總共10件壽司🍣 由淡到濃配搭好晒 同上最愛吞拿魚腩💯 辣味三文魚勁正 微辣 麻醬香加三文魚魚脂 超邪惡🤤 油甘魚清甜爽滑 帆立貝肉質細緻 鮮味重 全部壽司唔洗落豉油都夠晒味👍🏻 一讚壽司飯細細舊😆🌿店舖不大 座位唔多 好有日本小店感覺 坐係omakase吧枱 可欣賞師傅功架 有feel😌 staff服務周到🐽總括嚟講 呢個價錢食到咁高質嘅魚生 係抵食嘅😁 全部刺身都勁新鮮 海膽同吞拿魚腩幾有驚喜‼️ XXG今次揀咗價錢較扺食嘅盛合 $188起 屬入門級omakaze 師傅會講解 但就唔係逐舊上🤗 平價體驗絕

🐽總括嚟講 呢個價錢食到咁高質嘅魚生 係抵食嘅😁 全部刺身都勁新鮮 海膽同吞拿魚腩幾有驚喜‼️ XXG今次揀咗價錢較扺食嘅盛合 $188起 屬入門級omakaze 師傅會講解 但就唔係逐舊上🤗 平價體驗絕對不錯👍🏻