2024-01-11 1130 浏览
圣诞同屋企人黎火间土食饭,由于系大节日,所以都要提前预订同deposit落左订既关系,当晚都叫左几多野食首先系刺身同寿司,叫左一个刺身拼盘同一客海胆刺身,海胆鲜甜饱满,三文鱼,拖罗等等既刺身食落都几新鲜,唯独系虾味道淡左d而寿司味道都唔错,刺身鱼都鲜甜,寿司饭既酸甜度都刚刚好,寿司都几结实,鹅肝寿司非常香口,鹅油香气扑鼻,稍微油腻,一件已满足烧油甘鱼鲛:鱼皮烧得香脆可口,肉质腍滑烧鸡皮、牛舌、猪腩肉串烧:鸡皮烧到脆卜卜,牛舌有嚼劲但唔算韧,猪腩肉都唔错牛油烧粟米:好香牛油味,岩晒小朋友明太子炸豆腐:豆腐炸得酥脆,加上微辣既明太子,都有d惊喜黑芝麻豆腐:店员介绍呢个豆腐系自家制,好浓芝麻味,作为冷盘淋上酱油食,感觉都几清新烧牛丼同天津饭,呢两个主食唔算好特别,味道唔算好深刻,不过不失而甜品就分别叫左热石窝芙配雪糕、抹茶丸子雪糕、抹茶布甸、云呢拿雪糕葩菲同埋焦糖布甸,系日本餐厅都系预期中既简单甜品,纯粹系叫黎氹下同行既小朋友,味道非常一般而饮品除左呢支清酒之外,我都不推荐以一间中价位既日式餐厅,火间土既环境都几有氛围感,当晚安排左叠席小包厢,都颇为舒适及有足够私隐度,服务尚算不错,不过食物
落左订既关系,当晚都叫左几多野食

首先系刺身寿司,叫左一个刺身拼盘同一客海胆刺身,海胆鲜甜饱满,三文鱼,拖罗等等既刺身食落都几新鲜,唯独系虾味道淡左d

烧油甘鱼鲛:鱼皮烧得香脆可口,肉质腍滑
牛油烧粟米:好香牛油味,岩晒小朋友
明太子炸豆腐:豆腐炸得酥脆,加上微辣既明太子,都有d惊喜

而饮品除左呢支清酒之外,我都不推荐

以一间中价位既日式餐厅,火间土既环境都几有氛围感,当晚安排左叠席小包厢,都颇为舒适及有足够私隐度,服务尚算不错,不过食物方面就未见惊喜,不过不失

2023-12-25
用餐时段