2018-04-21 70 浏览
去酒樓食鮑蔘翅肚食一食可能都要幾千蚊埋單,係門口睇倒個餐牌最貴都係百幾蚊真係嚇左嚇,即刻狗衝入去!餐廳有啲每週一特,最貴都係68我去嘅時候咁岩做堅蠔皇鮑魚撈特價鮑魚大大隻切好片舖左係上面,老實講我諗住58隻鮑魚都唔會大得去邊,黎到有咁大隻真係好驚喜啲麵好彈牙 ,個豪油汁好入味同鮑魚好襯麻辣海蔘撈,呢個汁同上面個鮑魚撈好唔同,雖然就咁睇冇乜分別,不過呢個食落真係好重麻辣嘅香但食落又唔會好落,而且仲有小小鮑魚汁味老黃瓜燉魚翅,一打開個盅就睇倒入面好足料,啲翅一疏疏咁,個湯好清甜而且好重雞味香煎鹿兒島牛柳粒,啲牛柳粒大過平時食果啲好多,粒粒都有隻匙羹咁大,食落好香口好重牛味冰鎮鮑魚,加28蚊就有,係冷盤黎,食落好香醬油味,28蚊真係好扺食

餐廳有啲每週一特,最貴都係68
我去嘅時候咁岩做堅蠔皇鮑魚撈特價

啲麵好彈牙 ,個豪油汁好入味同鮑魚好襯