2016-05-10 243 浏览
母親節一早訂好位請兩老食自助餐.貪佢唔止得刺身仲有熟食, 野飲又任飲。比BOOK 左時間早左10mins 到... WAH!!!!   多人等到呢.... 好彩BOOK 左位!!!地方還可以, 唔算太迫~  當日推住bb 車都仲有位入到去。爸媽唔理三七廿一... 開動了!刺身船太吸引了吧~~~ 三文魚及吞拿魚比我想像要的厚切厚美蟹捧冰涼爽口.柱貝刺身 甜而爽~ 哩三樣我爸媽不斷ENCORE 而我鐘意先食d 熟食蛋花蟹粥  甜又棉~ 仲有啖啖蟹肉~  好彩老爸仲細心為我拆蟹殻.. HAHA 好幸福我地order 左牛肉拉麵~ 拉麵份量算大.. 兩人食一碗SHARE 岩岩好.. 老媽最愛佢唔咸但又夠味wo.. 麵質硬番d 就最好啦 印度餅 CURRY 汁. 果到有得揀朱古力& 煉奶味, 但爸媽鐘意傳統.. 所以都係ORDER CURRY 汁,, YUMMY YUMMY wo~~~  夠辣又濃味芝士焗Curry 牛坑腩.   哩個喜出望外咁正!!! 我地order 左5次 haha!~~~  牛腩夠林, curry 夠spicy 又夠KIT 身..  唔會稀稀咁..南瓜蕃薯天婦羅
 多人等到呢.... 好彩BOOK 左位!!!

爸媽唔理三七廿一... 開動了!
刺身船太吸引了吧~~~
三文魚及吞拿魚比我想像要的厚切厚美
蟹捧冰涼爽口.
柱貝刺身 甜而爽~
哩三樣我爸媽不斷ENCORE

而我鐘意先食d 熟食
芝士焗Curry 牛坑腩.
南瓜蕃薯天婦羅  即叫即炸.. 雖然等耐少少但真係又脆口又熱!  外脆內暖. 入面仲軟棉棉~
羊架 好大份啊~~~ 熱辣辣香味令我地忍唔住order 左兩次 啖啖肉!!! 好似BBQ咁好野味

壽司 - 最愛火燒蟹捧. 同鮮帶子夠鮮夠甜
飲品方面選擇亦好多~ 梅酒
整體: $185 每人 食到超超滿足抱住肚子離開 ~~選擇也好多好多~很多食物也比我預期的要好.  老爸老媽已諗定下次邊日再黎幫親啦 hahahaha
庆祝纪念
母亲节