又一间隐世汉堡店,系旺区不单止仲要性价比非常高-凯撒鸡扒堡 $35 (+$15 套餐 饮品&薯条)鸡扒煎得够香,鸡肉够嫩滑,不过略嫌调味方面有少少过咸,加埋凯撒沙津酱同生菜,成个包fresh得黎又唔会太腻。薯条即叫即炸,每一条薯条都有薯仔肉,唔会有空心既情况出现,味道系普通既盐味,加埋茄汁好正。顺带一提,套餐除左薯条之外,仲可以拣薯格、蕃薯条、沙律或者炸烧卖。-香辣烟肉蘑菇芝士牛堡 $47(+$15 套餐 饮品&薯格)正因为汉堡有咁多种材料,口感非常丰富,汉堡排肉汁丰富 好juicy,烟肉煎到脆卜卜,加埋秘制辣酱非常之惹味!蘑菇味道唔算好重,单纯增加番汉堡既层次感,连我唔太钟意蘑菇既都入到口。薯格亦都系即叫即炸,本身已经经过调味,唔需要点茄汁都已经好正-依间汉堡既质素比得上80-100蚊价位既汉堡专门店,价钱亦唔会太贵,钟意食薯条汉堡既兄弟可以试下👍🏻
又一间隐世汉堡店,系旺区不单止仲要性价比非常高
凯撒鸡扒堡 $35 (+$15 套餐 饮品&薯条)
凯撒鸡扒堡
香辣烟肉蘑菇芝士牛堡 $47(+$15 套餐 饮品&薯格)
香辣烟肉蘑菇芝士牛堡
香辣烟肉蘑菇芝士牛堡