2019-04-11 88 浏览
深水埗不嬲都多野食平靓正😍 今日就同朋友试间平民价日本餐厅🙈~.御品寿司🍣拼盘 $98 因为选择困难,最后我地简佐食拼盘唔洗谂😍 一共有10件:三文鱼2件、油甘鱼、鲷鱼、吞拿鱼、玉子、鳗鱼、蟹子、熟虾、甜虾、赤虾🍣 鱼类唔会太干身同有腥味 而且好厚肉 饭身都好烟un唔会散抵赞👍🏻 我至爱既虾类全部都大大件 劲鲜甜😚 佢有两种豉油可以点:左面系甜豉油,右面系略带昆布汤既豉油 两种点法都有唔同风味🙈.鳗鱼卷物/吞拿鱼卷物我地唔够喉仲嗌多佐两条卷物 味道都好唔错 我平时唔食开吞拿鱼都接受到 细细件鳗鱼都依然好有味🙈.吉列炸蚝 4件 $52真系新鲜炸起 而且唔会话太多炸粉 都大大件 成件都系蚝肉黎😍 点埋沙律酱都几和味~.照烧鸡扒汤乌冬 $78鸡扒好细心地已经有切好 涂上少少日式烧汁啖啖肉咁食 汤底清清地仲要有温泉蛋食☺️ 我地仲加佐少少昆布豉油更加入味🤭 乌冬都几滑几爽口 .总结,服务态度几好👍🏻 仲要有雪米糍做饭后品😍 而且佢有劲多平民定食set可以简 尤其是烧肉劲吸引😚 下次可以一试 小区日式黎讲都性价比几高👍🏻
御品寿司🍣拼盘 $98
御品寿司🍣拼盘