2020-07-20 841 浏览
終於嚟到支持蕭生🤣 朋友想食放題 但又冇乜budget就決定黎呢度過吓癮😆💛禮拜五晚七點幾都好快有位(๑•̀ㅁ•́๑)✧ 質素唔錯 性價比高🥳👍🏻 食肉獸應該會好鍾意值得再訪🥩🥩美國大理石 (400g) $138朋友發左癲 見到咁平就話嗌大份啲😂 真係嚇死人🤦🏻‍♀️ 正常食量其實女仔200g 男仔300g已經夠晒( ・᷄ὢ・᷅ ) 俾足兩大塊扒 一塊大啲一塊厚啲🥩 幾鍾意佢夠軟淋 唔會難咬又唔多肥肉都有少少肉味😚雖然正常點鹽同黑椒都OK 但佢其他醬料就失色左( •̣̣̣̣̣̥́௰•̣̣̣̣̣̥̀ )之前食三拍子牛有芥末蒜蓉等等我覺得幾夾👍🏻 呢度只得幾咸嘅燒汁同唔夾嘅韓式辣醬 扣左啲分😟🐓石燒巨型雞扒 $78呢塊又係king size😂 全熟上就唔使自己燒😛 雞皮都仲脆 不過味道冇乜驚喜🤣🥤+$18享用自助吧有沙律 湯 飲品 飯 意粉 雪糕任食😛 沙律幾新鮮 仲要用密實玻璃樽裝 有衛生意識😏 飯意粉煮得幾好😆 雪糕有幾間黃店放題都係用呢款coco berry💁🏻‍♀️ 偏icy 味道都好特別😋

🥩美國大理石 (400g) $138

🐓石燒巨型雞扒 $78