之前細妹去過旺角/何文田食,佢話佢只係畀咗$160,食到steak, 同埋任食薯條,推介我去~好耐冇見朋友💕呢排疫情咁嚴重,都唔係好敢亂搵餐廳,諗住西餐廳寬闊啲,不過估唔到呢段時間去到都滿座😳 都幾受歡迎~叫咗2份steak share, 都係跟餐廳suggest嘅生熟度💟 黑桃black jack flat iron平鐵牛扒(限定)$238 best medium💟 美國390日穀飼Prime級平鐵牛扒 $268 best medium rare 2份steak嘅份量都唔算太大,2個女仔share 2份咁食係可以的都算幾高汁🤤 juicy, 滑嫩呢間有得任食薯條,waiters主動添加,加到我都唔再食😆 不過堅係好味,有啲黑松露味,熱騰騰,又香脆,無限次refill嘅嘢食都咁有誠意👍🏻👍🏻 2個人share咗1份沙律同湯(各+$24)好抵😳都有好多款drinks, 見到有”very dirty lemonade” (有酒精)同 “dirty lemonade” (無酒精),幾特別😳😳不過冇試到,飲開mocktail - mojito🍸 朋友就飲apple earl grey tea,

好耐冇見朋友💕
都算幾高汁🤤 juicy, 滑嫩

都有好多款drinks, 見到有”very dirty lemonade” (有酒精)同 “dirty lemonade” (無酒精),幾特別😳😳不過冇試到,飲開mocktail - mojito🍸 朋友就飲apple earl grey tea, 係Bless果汁😋

大家不妨考慮呢間慶祝情人節🥰 最好book定位先啦~😘