2021-09-04 54 浏览
星期五放工後揾食到Megabox這間The Point,入內只有三枱客。帶位的帶我們到梳化椅,但唔知係無咩人關係定佢冷氣開得大,好凍。查詢可否把冷氣較細回應中央冷氣不能。再詢問轉第二張可以嗎回應那邊是大枱,不能換。算了,想快食完走。晚上套餐只有一個二人$398,包湯或小食一款,意粉一客(有4款但兩款都要加$28),肉眼扒或Pizza一客(扒要加$188)。最後叫了一個餐再個意粉,餐可半價加飲品。餐湯有是日餐湯或龍蝦湯。問是什麼餐湯,她說雜菜湯,問佢係咪即係羅宋湯佢話類似,其實我都只係想知係邊類形既雜菜湯,佢其然答唔知佢無飲過。整體食物無咩特別,這個價錢不值因為其中有些食物還要加錢,又不包飲品及甜品。侍應生對餐廳的menu又不熟悉。又不能彈性處理客人需求,有待改善。

整體食物無咩特別,這個價錢不值因為其中有些食物還要加錢,又不包飲品及甜品侍應生對餐廳的menu又不熟悉。又不能彈性處理客人需求,有待改善。
2021-09-03