2015-07-03
江湖傳聞我少爺DON旗下餐廳有問題,唔去得,簡直係胡言亂語!有睇過倚天屠虫記,都一定聽過少爺DON一出,誰"乳"爭鋒心煩氣燥之下,出老銅睇下人地做果D餐廳係咪真係好食D先,一路行下行下,沿途好多人望住我,可能真係我太有公關氣質,都係入去餐廳避一避風頭先!入左去富士山55,坐低飲杯水之後,睇一睇返我本少爺DON筆記,先醒起依間係一間最近好受歡迎既餐廳.緊係啦,有猛人係度助陣喎!咁就要睇下野好唔好食啦,我少爺DON對人地做既餐廳好奄尖嫁叫左個牛介沾麵,算你地識做,好快送比我,話到明係季節限定沾麵,心諗一定好食啦,食落之後又唔係話真係好好食,OK咁啦. 配麵食係椰菜同半熟蛋,一般貨色,但又唔太差咁,食下食下又好好食既!麵身掛汁力唔錯嫁,每條麵都沾上左汁,今次又抵讚喎!其實有時食餐飯,唔駛太過斤斤計較既,有陣時你食下我D餐廳,我食下你D餐廳,咁先過引嫁嘛.唔駛下下傳人地D餐廳唔去得既呢間我就覺得OK拉,下次大家開心D,再一齊食過!
有睇過倚天屠虫記,都一定聽過少爺DON一出,誰"乳"爭鋒
咁就要睇下野好唔好食啦,我少爺DON對人地做既餐廳好奄尖嫁
麵身掛汁力唔錯嫁,每條麵都沾上左汁,今次又抵讚喎!
呢間我就覺得OK拉,下次大家開心D,再一齊食過!