2021-12-20
今日天氣咁凍,梗係要去食下啲熱辣辣嘅野啦,所以就揀咗有好多選擇嘅車仔麵啦。今日遲咗出去食飯,諗唔到車仔麵都有下午茶優惠,睇到菜單,選擇係比平時午餐嘅少,但係當中唔少選擇我都鍾意嘅,所以就試吓下午茶啦。我今次揀咗油麵👌🏻,魚皮餃👌🏻,柱候牛腩👌🏻,同埋花枝卷👌🏻,加咗腩汁,同埋沙嗲汁。車仔麵好快嚟到,都有少少擔心佢份量會唔會細咗好多呢,好彩睇落都係同正常大細一樣,抵讚。不過個麵就比較單調,大部份車仔麵店都會送一兩條菜,有蔥花等等,點知呢度係連蔥花都冇,有啲失望。車仔麵個湯比較淡,其他餸菜都係合格嘅, $38蚊三個餸,再送一杯熱飲,其實冇乜嘢好投訴。******************************👍🏻好食 | 👌🏻可以 | 😔 難食評分 : 5.5/10簡評 : 價錢取勝
👍🏻好食 | 👌🏻可以 | 😔 難食
評分 : 5.5/10