2012-07-25 27 浏览
因为第1次食既感觉良好,first impression真系好重要架!所以今次系我第2次食呢间餐厅啦!幸好2次食都系唔使等,呵呵上次系屯门而今次就系天水围!(因为之前系咁听人讲间野成日都大排长龙!)可能系分店越来越多的关系吧!哈哈不过其实d分量都比之前细份左好似!环境方面,呢度既地方都算大,又宽敞,都算舒服。点菜采用禁制,都几方便,不过变相有时都几嘈下终于有野食啦:喜好芝士既我,系好味既,略嫌焗得唔够耐,d汁水左少少!落埋芝士粉食会好少少!其实呢个就比想像中差左少少既,不过始终唔系扒房,都算系咁啦!都赞下个甜栗酸酸地,系几醒胃!好够汁,加上用左珍珠米,好有咬口!落埋芝士粉又系一流不过都几饱下 hah..最后当然唔小得任饮吧啦选择真系几多,赞呀!!!虽然系任饮,不过其实一个人真系饮唔得好多!$12佢的确系有赚呀。题外话:本身都钟意食日本野,所以见到有日本螺肉同海草都order左!hah..前菜黎讲就无惊喜既,不过不失吧overall 系几抵食既!
colorful menu :)
所以今次系我第2次食呢间餐厅啦!
幸好2次食都系唔使等,呵呵
上次系屯门而今次就系天水围!
(因为之前系咁听人讲间野成日都大排长龙!)
可能系分店越来越多的关系吧!
哈哈不过其实d分量都比之前细份左好似!

环境方面,呢度既地方都算大,又宽敞,都算舒服。
点菜采用禁制,都几方便,不过变相有时都几嘈下

终于有野食啦:
芝士焗薯角
意式黑椒牛扒
都赞下个甜栗
番茄烟肉意大利粉
酸酸地,系几醒胃!
野菌忌廉意大利饭
好够汁,加上用左珍珠米,好有咬口!落埋芝士粉又系一流

不过都几饱下 hah..

最后当然唔小得任饮吧啦
$12佢的确系有赚呀。

overall 系几抵食既!
2012-07-25
芝士焗薯角
意式黑椒牛扒
番茄烟肉意大利粉
野菌忌廉意大利饭
colorful menu :)