2022-12-25
平安夜晚餐未入過愉景灣嘅我適逢平安夜,特登入黎朝聖,估唔到試到間高汁餐廳😏KFC Wings: Korean Fired Chicken 韓式炸雞翼 $103一碟有8隻,脆口且肉身滑吾鞋,再加上甜甜地辣辣地,我吾太好食辣既都上隱🥵😂Zak Nachos 招牌粟米薄脆 $153 (另加牛肉$30)食Nachos嘅重點係上面啲醬同厚厚嘅mozzarella cheese,兩樣都無另我失望!Sour cream+牛油果🥑醬+tomato salsa醬味道濃郁,配合咸味薄脆,多重味覺享受,忍吾住一食再食,果然小食多滋味!Zaks House Special 招牌特色簿餅 $155簡左簿身餅低,口感脆薄但又煙韌,配料有蕃茄同芝士做底,上面有香腸,辣肉腸,火腿,青椒,洋蔥同菠蘿。可能我中意食脆口野,個pizza就算擺耐咗,個餅底仍然好脆口!😂Phad Thai 泰式炒麵 $150我對呢個麵嘅第一印象就係個份量係平時食開嘅兩倍,滿到成個沙冰咁嘅樣😂 但可能就係因為份量太多,稍嫌醬料吾太夠🥹,但係味道不俗!總括而言,呢間餐廳令人最估唔到係份量超出預期!好適合一家人黎聚聚餐,對住海景feel chill
Phad Thai 泰式炒麵 $150
總括而言,呢間餐廳令人最估唔到係份量超出預期!好適合一家人黎聚聚餐,對住海景feel chill一下!😮💨
*提提你🥰
商場優惠:食滿$120可以免費搭番程車或船出番市區